7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konya'dan Cim bom'a gözdağı

Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, Galatasaray maçı hazırlıklarını ve takımın durumunu değerlendirdi. Bezirci, "Galatasaray'ın konumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Kayseri'nin Beşiktaş'a yaptığını, biz de Galatasaray'a yapacağız" dedi.

Süper Lig'de ikinci yarıda oynanan 4 maçtanda mağlubiyetle ayrılan Konyaspor, Galatasaray karşılaşmasına, galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Yeni transferlerin de katılmasıyla güç toplayan ve çalışmalarını aralıksız sürdüren yeşilbeyazlılar, Galatasaray karşılaşmasından galibiyet almak istiyor.

Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, yaptığı açıklamada, "Konyaspor Kulübü olarak ilk yarıda topladığımız 25 puanlık başarı, tarihimizde alınmış en yüksek skor. Konyaspor bugüne kadar hiçbir dönemde bu puanı elde edememiştir. Özellikle 2'nci yarının çok zor geçeceği ve özellikle 4-5 takım dışında bütün takımların da kendini bu ortam içerisinde hissedeceğini biliyorduk. Fikstür açısından da, şanssızlıktan da özellikle ilk 4 mağlubiyet Konyaspor'u sevenleri inanılmaz derecede üzdü. Ancak, önümüzde 13 maç daha var. Son dönemde yapmış olduğumuz ilave transferler ile Konyaspor'un gerçek yerinin daha üst sıralar olduğunu ve taraftar desteğiyle de istediğimiz noktaya geleceğimiz konusunda hiçbir şüphemiz yok." dedi.

'TRANSFERLERİN PERFORMANSINDAN MEMNUNUZ'

İlk olarak Denizlispor karşılaşmasında sahaya çıkan yeni transferler hakkında konuşan Bezirci, "Özellikle devre arasında yapılan transferlerde uyum süreci gerekir. Gelen oyuncuların takımla birlikte çalışması ve takım uyumunu alması gerekir. İlk maç olduğu için bazı eksiklikler mutlaka olacaktır. Ama zamanla futbolcular birbirleriyle kaynaşmaya başlayıp beraber idman yaptıkları süre uzayınca, istikrar ve koordinasyon sağlanmış olur. İlk maç olmasına rağmen transferlerimizin gösterdiği performanstan çok memnunuz. İkinci yarıda yeni transferlerimiz iyi bir ekip oluşturup takımımızı iyi bir konuma getirecektir." dedi.

'GALATASARAY'IN KONUMU BİZİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR'

Art arda alınan 4 mağlubiyetin ardından Galatasaray karşılaşmasına hazırlanan Konyaspor'u değerlendiren Bezirci, "Önümüzde Galatasaray maçı var. Lig lideri ile oynayacağız. Şu andaki performansları ve özellikle son dönemde almış oldukları başarılarla iyi bir durumdalar. Ama, bizim rakibimiz kim olursa olsun bizim hedefimiz, özellikle iç sahada yeni transferlerin de katkısıyla Galatasaray'dan puan veya puanlar almak. Galatasaray'ın konumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize, kendi konum ve durumumuza bakıyoruz. O nedenle, buradan en iyi sonucu almak bizim en önemli hedefimiz. Konyaspor, buraya gelen her kulübün zor deplasman olarak gördüğü bir konumda. Dolayısıyla, Galatasaray da o zorluklar içerisinde Konya'ya gelecek. Onlar için hiç kolay bir maç olmayacak. Konyaspor olarak sonuna kadar direneceğiz. Daha önce Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı yenmiş bir takımız. Neden 2'nci veya 3'üncü bir defa olmasın. Kayseri'nin Beşiktaş'a yaptığını, biz de Galatasaray'a yapacağız." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fedelkamp'ın 'Türkiye'de yenemeyeceğimiz takım yok.' açıklamasını değerlendiren Mehmet Bezirci, "Sayın Fedelkamp'ın kendi yorumu ve netice itibariyle kendini bağlıyor. Biz de takımımıza güveniyoruz. Biz de en iyi şekilde sahaya çıkıp mücadelemizi yapacağız." dedi.

'BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLARSAK AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK'

Konyaspor taraftarlarını birlik ve beraberliği davet eden Bezirci, "Özellikle son 4 mağlubiyetten sonra kamuoyunda, küme düşeceğimiz ve ligde fazla bir beklentimizin kalmadığı gibi kullanılan ifadelere kesinlikle katılmıyorum. Konyaspor, aynı ortamların olduğu ve aynı senaryoların yazıldığı bir dönemde, aldığı seri galibiyetlerle bir anda 17'nci sıradan 6'ncı sıraya yükselmiştir. Her an her şey değişebilir. Birkaç maçta alacağımız galibiyet serisi, hem takımın havasını hemde sıralamadaki yerimizi değiştirecek. Konyaspor taraftarlarından takımlarına destek vermelerini istiyoruz. Geçmişte aldığımız galibiyetler Konya'nın birlik içinde olmasından kaynaklanmıştır. Birlik ve bütünlüğü sağlarsak aşamayacağımız engel yok." dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 17:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?