4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konya'dan transfer atağı

Konyaspor yönetimi, ismini açıklamadığı Brezilyalı golcü oyuncusuyla kesin anlaşmaya varırken, yönetim bu oyuncuyu Antalyaspor maçına yetiştirebilmek için kolları sıvadı. 

Okan Yılmaz'ın Sakaryaspor'a gönderilmesinin ardından boşalan forvet mevkiinde sıkıntı çeken Konyaspor, Brezilya 1. Ligi'nde forma giyen ve oynadığı 9 maçta 6 gol kaydeden bir golcü futbolcu ile anlaşmaya vardı. Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Brezilyalı forvet oyuncusuyla yüzde yüz anlaşmaya vardıklarını ifade ederek, "Daha önce yine Brezilya 1.Ligi'nde forma giyen ve irtibat halinde olduğumuz Enilto, Lima ve Tuta ile görüşmüştük. Bu futbolcuların her birisiyle ayrı ayrı sorunlar yaşadık. Son görüştüğümüz bu oyuncu ile anlaşmaya vardık. 23 yaşında ve ligde şu ana kadar oynadığı 9 maçta 6 gol attı. Ama ismini veremiyorum. Kendisini Antalyaspor maçına yetiştirmek için çalışıyoruz. Brezilya ile Türkiye arasındaki zaman ve ulaşım sorunu nedeniyle belki bu hafta yetişemiyebilir. Sadece oyuncu almak, kamuoyunun beklentisini karşılamak için değil, kendi ihtiyacımızı gidermek için oyuncu alıyoruz. Brezilya'da Konyaspor'u temsilen bir arkadaşımız var. Son pürüzleri halledip futbolcuyu alıp gelecek. Büyük aksilik olmazsa Cuma gününe kadar burada olmalarını bekliyoruz" dedi. 

Gençlerbirliği ile yollarını ayıran orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya ile görüştüklerini belirten Memduh Oğuz, "Sedat'ı forvetten sonra düşüneceğiz. Öncelikli olarak forvet meselesine odaklanmış durumdayız. O sorun çözüldükten sonra hocamız ile orta saha ile ilgili görüşme yapacağız. Ama forvet meselesini bitirmeden önce başka bir futbolcuya bakmayacağız" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2006 Perşembe 17:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?