6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyalı Başbakan'a ricacı!

KONYA'da, Valilik bünyesinde hizmet veren Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) başvuru ve istek yağıyor.

Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Selim Gülbahar, 2009 yılı ilk altı ayında 2 bin 489 başvuru işlemi gerçekleştiğini belirterek, ‘Başbakanım, TV antenimiz sağlam. Uzaydan uyduları düzeltsinler. Seyredemiyoruz’ gibi ilginç isteklerlin de BİMER'e iletildiğini söyledi.

Konya BİMER'in sorumlusu Selim Gülbahar, BİMER’e , Türkiye genelinde 2008 yılında 217 bin 850 internet, yazılı ve posta, telefon, eletronik posta, faks ile bilgi edinme başvurunun yapıldığını belirtti.

İlginç istek ve şikayetlerin de geldiğini anlatan Gülbahar, “Valiliğimize e-posta ve telefonla yapılan şikayetlerde, ‘Alo Başbakanımla görüşmek istiyorum’, ‘Başbakanım maddi yardım istiyorum’, Eşimden ayrıldım, iş ve avukat talep ediyorum’, ‘TV antenimiz sağlam uzaydan uyduları düzeltsinler seyredemiyoruz’ gibi ilginç isteklerle de karşılaşıyoruz. Elbette bu tür istekleri ayırıyoruz” dedi.

BİMER'e gelen bazı ilginç istekler şöyle: “Köy ve yayla yollarımızı yaptırın. Sokak lambalarımız yanmıyor, Başbakanımıza mektup verdim okudu mu? neden cevap vermiyor? uyuşturucu kullanıyorum madde bağımlısıyım beni kurtarın, TOKİ kur'a çekiminde hile yapılıyor, cep telefonuma çok reklam geliyor rahatsız ediyor önlem alın, piyasada porno Cd'leri satılıyor toplatın, İl Sosyal İşler müdürlüğü bakım ücretimi kesti tekrar bağlatın, internet kafeleri kapatın çocuklarımızın ahlakını bozuyor, havaalanlarındaki otoparklar çok para alıyorlar, dedemin mezarını devlet olarak yaptırın.”

Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 10:05:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?