6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyalı hayırseverden sağlık ocağı

Konya'da hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılacak olan sağlık ocağının protokolü, Konya Valiliği'nde düzenlenen törenle imzalandı.

Hayırsever iş adamı İsa Bezirci'nin yanı sıra Konya Valisi Osman Aydın, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci'nin de hazır bulunduğu törende konuşan Vali Aydın, yapılacak sağlık ocağının sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve daha hızlı verilmesine vesile olacağını belirterek, "İlimizdeki sağlık ocaklarının büyük kısmı, hayırsever vatandaşlarımız tarafından vatandaş-devlet işbirliğiyle gerçekleştirildi. Bu yapılan hizmetler vatandaşın daha rahat, daha kolay hizmet almasını teşkil ediyor" dedi.

Hayırsever iş adamı İsa Bezirci ise sağlık ocağına ölen babası ve amcasının adını vermeyi düşündüğünü dile getirerek, babasının ölmeden önce düşündüğü okul projesini de tamamlayacağını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından sağlık ocağının protokolü imzalandı. Özalan Mahallesi'nde yaptırılacak olan sağlık ocağının 30 bin kişiye hizmet vereceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 23:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?