5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konya'lıların hayırseverliği ortaya çıktı:

Emniyet Müdürlüğü’ne, "Polis İşveren El ele Oto Kampanyası" kapsamında alınan 60 yeni araç, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, emniyet teşkilatı olarak bu araçlara çok büyük ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Konya, büyüyen bir şehir. Emniyetin de bu büyümeye ayak uydurarak, vatandaşın güven ve huzurunu sağlaması lazım. Bunun için de geniş bir alana yayılan Konya’da, yeterli araç ve gerece sahip olmak gerekiyor. 10 Nisan’da başladığımız bu kampanyada, bizi geri çevirmeyen herkese teşekkür ediyorum. Son model klimalı bu araçlar, polis arkadaşlara feda olsun" dedi.
Konya Valisi Ahmet Kayhan ise, araçların emniyete tahsis edildiğini dile getirerek, "Mevlana ve huzur kenti olan Konya’da, polis teşkilatının daha fazla hizmet etmesi konusunda fikir birliğine vardık. Bu çalışmada Konya’nın hayırseverliği ortaya çıktı. Bu araçların alımına destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından dualar edildi ve kurban kesildi. Daha sonra ise araçlarla şehir turu atıldı.
ALİ DEMİRER-KENTHABER-KONYA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2004 Perşembe 18:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?