6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor, Antalya'ya bileniyor!

Konyaspor Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında Antalyaspor'un saha kapatma cezası nedeniyle Adana'da oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Raşit Çetiner yollarını ayıran Yeşil-beyazlılar, antrenör Nevzat Dinçbudak ile ilk antrenmana çıktı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde antrenör Nevzat Dinçbudak gözetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

İlk 15 dakikası basına açık olan antrenman oyuncuların ısınma hareketleri ve top çalışmasıyla devam etti. Antrenmana sakatlığı bulunan Eren Şen katılmazken hafif sakatlığı bulunan Mehmet Çoğum ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Antrenör Nevzat Dinçbudak, Raşit Çetiner ile yolların ayrılması üzerine takımın sorumluluğun kendisinde olduğunu ifade ederek, "Biz Antalyaspor maçında gerekli puanları alabilmek için gerekli çalışmalara devam ediyoruz. Bugünle birlikte yarınki çalışmamızdan sonra Adana'ya hareket edeceğiz. Bu maçtan 3 puan alabilmek için arkadaşlarla birlikte elimizden geleni yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 21:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
k.apat IP: 85.110.94.xxx Tarih : 20.09.2008 00:01:09

Acaba bu takım hangi sezonu bir hocayla tamamlayacak. Gelenek haline geldiği için mi her sezon teknik adam değiştiriliyor. Bu şekilde arpa boyu kadar yol alabilecekmiyiz merak ediyorum, yoksa Konyaspor işsiz antrenörlere iş kapısı mı, mantık; sen çok kazandın birazda diğerleri kazansın mı? Eğer böyleyse uğraşmayalım 1. lig daha heyecanlı.