6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor, Antalya'ya gitti

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da yapacağı kamp ile değerlendirecek olan Konyaspor, Antalya'ya hareket etti.

Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nden hareket eden kafilede Ömer Gündostu, Oğuzhan Bahadır, Zafer Demir, Kaue Da Silva, Jefferson, Veysel Cihan, Milos Mihajlov, Recep Aydın yer aldı.

Konyaspor takım kaptanı Ömer Gündostu, son iki haftada hiç beklemedikleri sonuçlar aldıklarını söyleyerek, "Lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Antalya kampı dönüşünde Hacettepe maçına hazır olmak istiyoruz. Son iki haftada iki mağlubiyet aldık. Rakiplerimiz de maçlarını kazanınca bize yaklaşmış oldular.Tehlikenin daha da içine girmiş olduk. Son iki maçımızda biz iyi futbol oynamadık. Bunun neticesinde alt sıralara indik. Ama biz iyi takımız. Bunun üstesinden gelebilecek gücümüz var. Ligi en iyi yerde bitireceğimize inanıyorum" dedi.

Konyasporlu file bekçisi Oğuzhan Bahadır ise, Antalya kampının takıma iyi geleceğini ifade ederek, "İki haftadır kötü gidiyoruz. Antalya kampı bizim için iyi olacak. Hazırlık maçları da oynayacağız. Bizim açımızdan iyi olur. Dönüşte çok önemli bir Hacettepe maçımız var. Bu maçı yüzde yüz kazanmamız gerekiyor. Bundan sonraki maçlara daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Artık bir sonuç almamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 14:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?