30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Konyaspor, Beşiktaş'a bileniyor

KONYASPOR, BEŞİKTAŞ'A BİLENİYOR

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, oynayacakları bütün maçları kazanarak son haftaya kadar ligde kalma şansını sürdürmek istediklerini söyledi.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi konuşan teknik direktör Yılmaz Vural, 13 hafta sonra Kayserispor deplasmanında aldıkları galibiyetin sevindirici olduğunu söyledi. Geçen ay Milli takım maçı nedeniyle lige verilen arada Antalya'da yaptıkları kampta takımın oyunsal anlamda her türlü problemini çözdüklerini ancak bunu skora yansıtamadıklarını kaydeden Vural, "Kayserispor maçında

görüldü ki, bundan sonra Konyaspor takımı önüne gelen herkesi yenebilecek durumda. Önümüze geleni yenebilecek sonuçlar alırsak yüzde 5, yüzde 10 da olsa ligde kalma şansımız devam edebilir. Ben bu umut içerisindeyim. Kazanalım alalım 36 puanı, ondan sonra durum neyi getiriyorsa onu kabullenelim" dedi.

Beşiktaş karşısında galip gelerek kazanma serisi yapmak istediklerine değinen Vural, "Beşiktaş'a karşı alacağımız iyi bir sonuçla Konyaspor taraftarına doğru yaptığımız şeyleri gösterme şansı buluruz. Basem Abbas'ın da gitmesiyle kadromuz 26'ya düştü. Genç takımdan gelen oyuncuları saymazsak 3 kaleci ile 17 oyuncu konumundayız. Umarım bundan sonra oyuncu kaybımız olmaz. Çünkü ekonomik anlamda oyuncuların tavırları bir bir ortaya çıkabiliyor. 10 yabancımız vardı, 6 tane kaldı. Bunlar bir eksiklik diye

düşünmeyeceğiz. Konyaspor konum itibariyle yeni bir arayış içerisine girmek üzere. Elimizde kalan kadromuzu tutabilirsek önümüzdeki sene bu takım geleceğini kurtarır. Gelecek yıllarda büyük bir maddi kriz içerisinde kalmadan ligin devamlı takımlarından birisi olabilir. Her kazanılan maç bir moraldir. İnşallah bu hafta kazanmanın verdiği keyifle bu kazanma serisini devam ettiririz" diye konuştu.

KONYASPOR, BEŞİKTAŞ'A BİLENİYOR
KONYASPOR, BEŞİKTAŞ'A BİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 11:28:04
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 11:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?