6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor, Çetiner'e güveniyor

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, dün 1.5 yıllık sözleşme imzaladıkları Teknik Direktör Raşit Çetiner'in tecrübe, deneyim ve saygınlığına inandıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, hareketli bir hafta yaşandığını ifade ederek, "Futbolda her şey başarıya endeksli. İkinci yarıda puan alma konusunda yaşanan sıkıntılar takımda ve camiamızda olumsuz bir etki oluştururken, karamsarlığa neden oldu. Konyaspor olarak Turkcell Süper Lig'de mücadelemizi sürdürmemiz açısından kan değişikliğinin şart olduğu bir konuma geldik. Bu noktada yapılan görüşmeler sonunda Teknik Direktörümüz Ünal Karaman ile karşılıklı görüşerek ve fikir birliğine vararak ayrıldık. Kendisinin hepimizden fazla Konyalı ve Konyasporlu olduğunu çalıştığımız dönemde daha da yakından gördük. Ünal Karaman ve ekibine verdikleri hizmetlerden ve emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ünal Karaman'a Konya şehrinin her zaman ihtiyacı var. İnşallah, yaşanan bu başlangıç her iki taraf içinde hayırlı olur" diye konuştu.

Yeni Teknik Direktör Raşit Çetiner'in tecrübe, deneyim ve saygınlığı ile spor camiasında ismini duyurmuş bir teknik adam olduğunu ifade eden Güven Öten, "Kendisi ile görüşmeler yapılırken gelecek senenin plan-programlaması ve altyapı konularımız ön plana çıktı. Anlaşma sağlandı ve Konyaspor için inşallah hayırlı olacağına inanıyoruz. Geçmişe sünger çektik. Bu noktada tek düşüncemiz, zinciri oluşturan tüm halkalar el ele vererek içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı dönemden bir an önce kurtulmaktır. Bunu da başaracağımız konusunda en ufak bir endişemiz yok" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 14:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?