7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor, Fenerbahçe'den özür diledi

KONYASPOR, FENERBAHÇE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Fenerbahçe maçında kötü tezahürat nedeniyle Fenerbahçe camiasından özür diledi.

Konyaspor Kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Cengiz Yönet, Spor Toto Süper Lig'de Pazartesi günü oynanan 8. hafta kapanış maçında 4-1 yenildikleri Fenerbahçe karşılaşmasında kötü tezahürat nedeniyle özür diledi. Fenerbahçe taraftarı, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve futbolculardan özür dileyerek sözlerine başlayan Yönet, "Sahamızda oynadığımız ve misafir etmeye çalıştığımız Fenerbahçeli futbolculara maçın oynandığı esnada yapılan çok ağır hakaret ve küfürleri kabul etmek

insanlık onuru taşıyan hiç kimsenin harcı değildir. Üstelik küfür edilen oyunculardan bazılarının milli futbolcular olması, kutsal dediğimiz milli formayı taşıyor olması, hatta milli takımımızın kaptanı olan Emre'ye annesi üzerinden yapılan küfürleri kabul etmek asla mümkün değildir. Maçta ağır, haksız, galiz küfürleri eden insanların kendi annelerinin ellerini öperken yapmış oldukları küfürleri hatırlarına getirmelerini istiyor, kendilerini vicdana davet ediyoruz" dedi.

Basın Sözcüsü Yönet, küfür edenlerin gerçek Konyaspor taraftarı olmadığını dile getirerek, maça giriş esnasında turnikelerin de kendini bilmezler tarafından kırıldığını kaydetti. Biletsiz içeriye girmek isteyenlerin turnikeleri kırdığını anlatan Yönet, "Parasını vererek maçı medeni bir şekilde izlemek için gelen taraftarlarımızın stada girişine engel olunmuştur. Biletini aldığı halde maça giremeyenler olmuştur. Maça girmeyi başaranlarda bir takım sıkıntılar yaşamıştır. Yönetim olarak bu sıkıntıları

yaşattığımız için özür diliyoruz" diye konuştu.

Sahalardaki küfür ve şiddeti hiçbir zaman tasvip etmediklerini ifade eden Yönet, Konya stadından bunun önüne geçmek için her türlü çabayı göstereceklerini ve önlemler alacaklarını açıkladı.

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yönet, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda oynayacakları M.P. Antalyaspor maçından puanla ayrılmak için çalışmaların sürdüğüklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 12:11:05
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 12:29:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?