6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor, Gaziantep'e gitti

KONYASPOR, GAZİANTEP'E GİTTİ

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak Konyaspor, Gaziantep'e gitti.

Yeşil-beyazlı takım, Cuma günü deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın Konya'daki hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı çalışmayla tamamladı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan gözetimindeki antrenmana sakatlıkları süren Burak, Emrah Eren, Erdal, Peter Grajciar katılmazken, Görkem takımdan ayrı düz koşu yaptı. Pas çalışmasının yapıldığı antrenmanda forvet oyuncular takımdan ayrı çalıştı. Neşeli geçen çalışmada Ziya Doğan'ın futbolcularla şakalaştığı görüldü. 2

gündür takımla birlikte antrenmana çıkan Brezilyalı 19 yaşındaki forvet Patric Leonardo Carneiro Da Silva ile anlaşma sağlanamadığı ve bu futbolcunun Konya'dan ayrıldığı öğrenildi. Görkem Görk'de dün son kez takımla çalıştı. Forma şansı bulamayan Görkem'i Altay, Adana ve Boluspor'un istediği, bu kulüplerle görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Antrenman öncesi konuşan Konyaspor'un Kasımpaşa'dan transfer ettiği Emre Toraman, ligde ilk 2 haftayı iyi geçirdiklerini söyledi. İlk hafta Bursaspor'a 1-0 mağlup olmalarına rağmen iyi bir oyun sergilediklerini anlatan Toraman, ikinci hafta alınan Eskişehirspor galibiyetiyle takımın kendine güveninin geldiğini belirtti. Toraman, hafta içinde çok iyi çalışarak Gaziantespor maçına hazırlandıklarını ve deplasmandan puanla dönmek istediklerini kaydetti.

Takımla birlikte kamp yapamadığını ancak formunun üst düzeye gelmeye başladığını ifade eden Toraman, "Takım arkadaşlarımızı yeni tanıyoruz. Gaziantepspor maçı sonrası milli maç arasında takımla daha iyi tanışıp içerideki Bucaspor maçıyla beraber Konyaspor'da hem istenen şekilde futbol oynayıp hem de iyi bir mücadele sergileyip kendi açımdan en iyi dereceyi yapıp takıma katkı sağlamak istiyorum. Konyaspor, bu lige yabancı bir kulüp değil, bir yıl ara verdi sadece. Geçen sene takımı şampiyon yapan

arkadaşlardan 3-4 tanesi aramızda kaldı. 7-8 futbolcu da yabancı olduğu için tanışmak biraz zaman alıyor. Bu sene ligde kalıcı olup seneye daha iyi bir hedef gösterip iyi yerlere gelmek istiyoruz" dedi.

Konyaspor, bugün sabah saatlerinde karayolu ile Gaziantep'e hareket etti. 21 kişilik kadronun yer aldığı takımda belinden sakatlığı bulunan Erdal Kılıçaslan, Eskişehirspor maçında ayak bileğinden sakatlanan Peter Grajciar ile dizinden sakatlanan Emrah Eren Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyecek, Burak Karaduman'ın durumu ise maç günü kesinlik kazanacak.

KONYASPOR, GAZİANTEP'E GİTTİ
KONYASPOR, GAZİANTEP'E GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 11:32:03
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 11:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?