5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konyaspor, Gaziantepspor'u yenemedi

Konyaspor, Süper Lig’in 10. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldı.
Konyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, maç sonrası yaptığı açıklamada, çok güzel bir maç olduğunu belirterek, "Bol pozisyon ve 4 gol vardı. Gaziantepspor, Türkiye’nin en iyi takımlarından biri. Şanssızlığımız ilk yarının son saniyesinde gol yememizdi. Eğer bu golü yemeseydik, herşey çok farklı olurdu. Futbolcularımın oynadığı oyundan memnunum. Yine söylüyorum, Gaziantepspor gibi bir takıma karşı alınan beraberlik iyi bir neticedir" dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, maçtan önce 2 takım açısından da zor bir mücadele olacağının belli olduğunu söyleyerek, "İki takım olarak, iyi bir maç seyrettirdiğimize inanıyorum. Oyuna çok iyi başladık. Erken bir gol bulsak, maç farklı olabilirdi. Kendi hatamızdan bir gol yedik, ama ilk yarının sonunda eşitliği sağladık. İkinci yarıda çok daha akıllı bir futbol oynadık ve daha fazla pozisyon bulduk. 85. dakikadaki penaltıyı kaçırmasak, Konya gibi zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönebilirdik" diye konuştu.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan da, karşılaşmanın çok zevkli geçtiğini söyleyerek, "Her 2 takım da galibiyete yakın pozisyonlara girdi. Bunu söylemek mazeret değil, ama Gaziantepspor eksiklere rağmen, penaltıyı atsa galip gelecekti. Ama bir şey daha söylemek istiyorum, karşılaşmanın tek galibi hakemdi. Triosu ile çok iyi anlaştı. Ligin en iyi futbolunu ve hakem yönetimini bu maçta izledik" dedi.

Konyaspor’un ilk golünü attıktan sonra sakatlanarak oyundan çıkan Okan Koç, çok gol pozisyonuna girdiklerini belirterek, "Onları değerlendirseydik, kazanabilirdik. Üzgünüz, çünkü 2 haftadır çok iyi oynuyoruz ama kazanamıyoruz" dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin beraberlik golünü kaydeden Kaptan Zafer Biryol ise, karşılaşmada bölüm bölüm iyi oynadıklarını belirterek, "Bu performansımızı en azından 60 dakikaya yayarsak, çok iyi olacak. Kötü oynadığımız bölümler vardı. Evimizde yenmemiz lazımdı, ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin. Gol sorunumuz yok, ligde en çok gol atan takımlardan biriyiz, ama savunma sorunumuz var. Defans oyuncularını kastetmiyorum, takım olarak iyi savunma yapamıyoruz" diye konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Bekir ise, kötü gidişe dur demek istediklerinin altını çizerek, "Son dakikalarda elimize çok güzel bir fırsat geçmesine rağmen, değerlendiremedik. Üzgünüz" dedi.

KONYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2004 Pazar 10:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?