4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor, Sakarya maçına hazırlanıyor

Konyaspor, Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı. 

Tatlıcak M.Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde yapılan antrenmanda, yeşil-beyazlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana tedavisi için Almanya'da bulunan Volkan Çekiç katılmadı. Denenmek üzere Brezilya'dan getirilen Luciano Da Silva da antrenmana çıkarken, Joao Batista takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan kaleci Özden, uzun ve yorucu bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Hazırlık döneminde 15 tane maç yaptık. Bu maçlarda eksiklerimizi gördük. Artık bütün eksikliklerimizi gidermiş olmamız gerekiyor. Ligin ilk haftasında oynayacağımız Sakaryaspor maçına eksiksiz çıkmalıyız. Sakaryaspor, yeni kurulan bir ekip. Cumhuriyet Kupası'nda gerçekten iyi bir görüntü sergilediler. Biz de iyi bir takımız. Takımdan giden arkadaşlarımız oldu, yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Kaliteli futbolculardan kurulu bir kadroya sahibiz. Bunu da sahaya yansıtmamız gerekiyor. Sakaryaspor maçında 3 puan almamamız için hiçbir neden yok. Yeter ki taraftarlarımız bize destek versin, bize inananlar o gün maça gelsin. Bunun haricinde biz bütün gücümüzü sergileyip, sahadan 3 puanla ayrılacağız" diye konuştu. 

Yeni oyun sistemlerinin oturup oturmadığı şeklindeki bir soruya ise kaleci Özden, "Oyun sistemi birden oturmaz. Gün geçtikçe oturur. Geçen sene de aynı şekilde olmuştu. Sezon öncesinde birçok eksiğimiz vardı, ama bunları ortadan kaldırdık. Belki istediklerimizi ilk maçta sahaya yansıtamayacağız, zorluklar yaşayacağız ama bu sistemi oturtmamız gerekiyor. Kampta yaptığımız maçlarda sistemimizi oturttuğumuz görülüyordu. İnşallah Sakaryaspor maçında hiç bir problem olmaz" şeklinde cevap verdi. 

Konyaspor'a transferi gerçekleşmeyen Mehmet Yılmaz'ın kendisini ispatlamış bir oyuncu olduğunu dile getiren kaleci Özden, "Gelmesini biz de çok istiyorduk. O mevkide eksikliklerimiz vardı. Ama Ahmed Belal var, Eren Şen var, belki Tayfun Türkmen de orada oynayacak. Hepsi iyi futbolcular. Kim oynarsa oynasın aynı görevi yapacaktır. Ama dediğim gibi Mehmet Yılmaz iyi bir futbolcu ve gelseydi gücümüze güç katacaktır" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2006 Çarşamba 15:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?