4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor, son dakikada güldü

Konyaspor, Süper Lig’in 8. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği’ni son dakikada Zafer Biryol’un kaydettiği golle 3-2 mağlup ederek kötü gidişe son verdi.

Gençlerbirliği Antrenörü Metin Diyadin, maç sonrası yaptığı açıklamada, çok talihsiz bir maç kaybettiklerini belirterek, "Ama oyuncularımı tebrik ediyorum. Çünkü Egaleo maçında bozulan moraller ve yorgunluğa rağmen çok iyi mücadele ettik. İlk yarıda 2 defans oyuncumuzun sakatlanması ve oyun düzeninin bozulmasına rağmen skor üstünlüğünü ele geçirdik. 2. yarıda hiç pozisyon yokken, 4 hatta 5 yapabileceğimiz maçı bireysel hatalar nedeniyle kaybettik. Bu futbolda çok ender görülen bir maç. Bu nedenle çok üzgünüz. Ama bütün oyuncularımı özverilerinden olayı tebrik ediyorum. Hiç haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Önümüzdeki hafta yeni gelecek hocamızla beraber, iyi şeyler yapacağız" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Safet Susic ise, karşılaşmayı şansa kazandıklarını belirterek, "İlk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarı daha zayıf oynadık. Özellikle defansta problemler vardı. Bu maç benim açımdan çok iyi bir gözlem oldu. Özellikle hangi bölgelerde eksikliklerimiz olduğunu görmek açısından. Bugünkü galibiyeti şansa bağlıyorum. Gençlerbirliği’nden daha şanslıydık. Federasyona evraklarım yetişmediği için maçı tribünde izledim" diye konuştu.

Konyasporlu futbolculardan Levent de, ikinci yarıda maçı kazanacaklarına inandıklarını vurgulayarak, "İlk yarı çok kötü oynadık, ama ikinci yarıda soyunma odasında konuştuk. Hocamız çok iyi motive etti. İkinci yarı aslanlar gibi çıkıp, mücadele ettik, bunun da hakkını aldık. İkinci yarıdaki oyunumuzu oynarsak, her maçı kazanırız" dedi.

Yeşil-beyazlı ekipte oyuna sonradan giren Okan Koç ise, kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "2-1 mağlup duruma düştük. Üzerimizde bir stres vardı, maç kazanamıyorduk. Bunu, burada attık. 2. yarıda iyi oynadık. Kazandık, mutluyuz" diye konuştu.

Geçen sezon Konyaspor formasını giyen Kırmızı-siyahlı futbolcu Sedat, 2 haftadır aynı şeylerin başlarına geldiğini ifade ederek, "Geçen hafta da son dakikalara galip girmiştik, ama 2 gol yemiştik. Burada da aynısı oldu. Konyasporlu oyuncuları tebrik ediyorum. Taraftarlar, takıma ve başkana sahip çıksınlar" dedi.

Gençlerbirliği’nin Gineli yıldızı Youla ise, geçen haftanın bir tekrarını yaşadıklarını söyleyerek, "Fenerbahçe maçında da, bugün de son dakikalarda 2 gol yedik. Nedenini bilmiyoruz. Biz atıyoruz, sonra karşı takım kazanıyor" diye konuştu.

KONYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2004 Pazartesi 09:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?