4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor, Yordanov ile sözleşme imzaladı

Konyaspor, dış transferde geçen sezon Kayserispor'da forma giyen 31 yaşındaki golcü futbolcu Aleks Yordanov, 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Kulüp binasında gerçekleştirilen ve Basın Sözcüsü Memduh Oğuz'un da hazır bulunduğu imza töreninde tecrübeli oyuncu Yordanov, kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, imza töreninde yaptığı açıklamada, Yordanov ile 1 haftadır görüştüklerini ifade ederek, "Görüşmelerimizin sonunda anlaşmaya vardık. Yordanov ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza attık. Konyaspor'a hayırlı olsun. Mutluyuz" dedi.
 
Konyaspor'u ve taraftarlarını tanıdığını söyleyen tecrübeli futbolcu Yordanov ise "Rakip olarak çok maç oynadım. Çoğu futbolcuyu da tanıyorum. İnşallah iyi bir sezon geçireceğiz. Konyaspor'da oynayacağım için mutluyum. 3 sene önce de görüşmüştük. Gelmek şimdi nasip oldu. İnşallah iyi olur" şeklinde konuştu.
 
Futbol kariyeri boyunca hedefleri olan kulüplerde oynadığını kaydeden Yordanov, "Bu sene hedefim Konyaspor ile UEFA Kupası'nda mücadele etmek olacak. Henüz hoca ve başkanla görüşmedim" dedi.
 
31 yaşındaki tecrübeli golcü futbolcu Aleks Yordanov, imza töreni sonrası Konyaspor bayrağı önünde basın mensuplarına poz verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2006 Pazartesi 15:40:37
Güncelleme :3 Temmuz 2006 Pazartesi 15:56:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?