4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor,146 günlük hasrete son verdi

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup etti ve 146 günlük galibiyet hasretine son verdi.


Yeşil-beyazlı takım, geçen sezonun 32. haftasında Vestel Manisaspor karşında aldığı galibiyetten 146 gün sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyetle tanıştı. Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor'un stresli bir ortamdan geçtiğini belirterek, "Bu durum takım üzerinde olumsuz etki yapıyordu. Bunun neticesinde bugün rakibimize bize yakışmayan pozisyonlar vererek kalemizde 2 gol gördük. Daha sonra oyun mücadelesini bırakmayarak sahadan galip ayrılmayı bildik.

Konyaspor takımı resmi 16 maçta galip gelemiyordu. Bu da oyuncularımın üzerinde bir baskı oluşturuyordu. Bu galibiyet onun için çok önemliydi. Bu galibiyetle beraber üzerimizdeki stresi üzerimizden attık. Bundan sonra herşey daha iyi olacak. Yakın bir gelecekte Konyaspor'u yenmek zor olacak" dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, maçın değerlendirmesini yapmak istemeyerek, "Konyaspor'u tebrik ediyoruz. Maçın teknik analizini hakem Çetin Sarıgül yapsın" dedi.
Konyasporlu oyuncu Sedat Ağçay da, iyi oynayıp maç kazanamadıklarını belirterek, "Bugün kazanmayı başardık. Son dakikada üzülen taraf biz oluyorduk, ama son dakikada gülen taraf bizdik" diye konuştu. Konyasporlu orta saha oyuncusu Mustafa Er, aldıkları galibiyetten çok memnun olduklarını belirterek, "Maçta 1-0 öne geçtik. Fakat daha sonra kalemizde gördüğümüz iki golle yenik duruma düştük. Hemen ardından beraberliği yakaladık. Kalan dakikalarda rakibimize baskı kurarak galibyet golünü bulduk. Bugün bizim
için kazanmak çok önemliydi" dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Efe İnanç ise, 3 deplasman maçında da son dakika golleri yediklerini hatırlatarak, "Hakem Çetin Sarıgül geçen sene bizi Ordu'da mağlup etmek istemişti, fakat bunun başaramamıştı. Ama bugün çok bunu çok iyi başardı. Hakem dışında herşey güzeldi" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 01:08:23
Güncelleme :8 Ekim 2007 Pazartesi 09:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?