4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor,Kayseri'ye galibiyet için gitti

Konyaspor yarın deplasmanda oyanayacağı Kayseri Erciyesspor maçı için Kayseri'ye hareket etti.

Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nden otobüsle Kayseri'ye hareket eden Konyaspor, yarın oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Konyaspor Teknik Direktör Nurullah Sağlam, ligdeki her takımın her takımı yenebilecek güçte olduğunu belirterek, "Kayseri Erciyesspor ligin sonunda gözükse de bana göre ligin en iyi kadrosuna sahip bir takım. Özellikle ofansif, hatta gerçekten her teknik direktörün çalışmak istediği oyuncular var. Dolayısıyla bizi zor bir müsabaka bekliyor. Oraya gidip kora kor mücadele edip en iyi sonuçla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.
 
Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ise, Kayseri Erciyesspor'un ligde son sıralarda olduğunu ifade ederek, "Buradan 3 puanla dönmemiz gerekiyor. Kazanmamız gereken bir maç. Tüm hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Oradan galip döneceğimize eminim" şeklinde konuştu. Maçın hakemi ile ilgili de konuşan Başkan Şan, "Maçın hakemi iyi bir hakem. Bize son maçlarımızda özellikle bu tür hakemler verilmemişti. Bazı şansızlıklar yaşadık. İnşallah bu maçta kazanan taraf biz oluruz" açıklamasında bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2006 Cuma 11:25:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre atlandı IP: 88.229.22.xxx Tarih : 3.11.2006 12:08:47
ben konyalı olara her zaman konya sporun arkasındayım vede hem olacam ama her ıkı takımada basarılar dılerım bır sonuc olur ıkı takım ıcınde kısaca bence hak eden kazansın??.