4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor 1 puana sevinemedi

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 2-2 berabere kalarak, şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor karşısında hak etmedikleri bir beraberlik aldıklarını belirterek, "Maçta çok pozisyona girdik, fakat olmadı. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremediğimiz için Konya'ya 2 puan hediye etmiş olduk. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi, ama böyle puanları hediye ederek kendi işimizi zora sokuyoruz. Bugün rakibimizden iyi oynadık, ama bize verilen alanlarda gereksiz top kaybı yaptık. Maçta, orta sahada top bizde olması gerekirken çok rahatça kaybedip, kendi kalemizde pozisyon oluşturulması ve taktik açıdan iyi oynadığımız maçtan sonra böyle netice almak bizi üzüyor" dedi.
Galatasaray'ın deplasmanlarda sergilediği başarısız performansla ilgili olarak da Belçikalı teknik adam, "Deplasmanda oynadığımız maçları kazanmakta zorlanıyoruz. Ama bunu fobiye bağlamak istemiyoruz" şeklinde konuştu.
Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, son dakikalarda attıkları golle 1 puanı aldıklarını söyleyerek, "Oyunun genelinde çok fazla pozisyona giremedik. Ama bulduğumuz net pozisyonları değerlendirebilseydik belki galip gelebilirdik. Özellikle, savunmada El Saka gibi bir oyuncumuzun olmaması takımımızı etkiledi. Galatasaray'a karşı iç sahada alınan 1 puan küçümsenmemeli, ama alınan 1 puan iki takımın da işine yaramadı" diye konuştu.
Galatasaraylı tecrübeli futbolcu Okan Buruk, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Konyaspor maçını kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, "Üçüncü golü bulabilseydik daha da rahatlayabilirdik. Bu skorlar çok tehlikeli. Rakibmiz uzun toplarla yüklendi. Puan kaybına uğradığımız için çok üzgünüz" dedi.
Yeşil-beyazlı futbolcu Tayfun da, Galatasaray'ın iyi bir ekip olduğunu belirterek, "Son dakikalara kadar iyi mücadele ederek 1 puan aldık" ifadesini kullandı.
İha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2007 Cumartesi 00:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERKAN KEF IP: 212.156.204.xxx Tarih : 17.03.2007 02:21:56
TÜM OYUNCULARI BU BERABERLİKTEN DOLAYI KUTLUYORUM BİR PUANDA YETER.