6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor Ankaraspor'a bileniyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında kendi sahasında oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenman, oyuncuların düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra taktik idmanı yapan futbolcular, antrenmanı şut çalışmasıyla tamamladı. Taktik idmanında Teknik Direktör Ünal Karaman çalışmayı sürekli durdurarak, oyuncularını sık sık uyardı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Mertol Karatay ve Muhammed Akıncı katılmazken, kaleci Damir Kahriman takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yeşil-beyazlı futbolcu Erkan Sekman, ligin ilk yarısını iyi bitirdiklerini, fakat ikinci yarıya iyi başlayamadıklarını belirterek, "Kampta ikinci devreye çok iyi çalışmıştık.

Fakat ilk iki maçımızı şansız bir şekilde kaybettik. Ama şimdi önümüzde zor durumda olan Ankaraspor ile oynayacağımız maç var. Onlar da geçen hafta galip geldi. Bu hafta buraya en az bir puan için geleceklerini düşünüyorum. Biz kendi saha ve seyircimiz önünde kaybettiğimiz iki maçı telafi etmek için bu maçı kazanacağız. Bunun başka alternatifi yok" dedi.


Geçen hafta Kayserispor maçında defansın ortasında oynadığını ve kendi performansını beğenmediğini ifade eden genç oyuncu Erkan Sekman, "Geçen hafta o mevkide oynayacağımı beklemiyordum. 25 kişilik kadroda herkes değişebiliyor. Neticede hocam bana güvenerek orada görev verdi. Ama ben hocamın verdiği güvene layık olamadığımı düşünüyorum. Sahayı, zemini bahane etmiyorum. Forma şansı geliyorsa, Süper Lig'de de oynuyorsan her şeyi göze alman gerekiyor. Bu hafta hocam bana güvenir, tekrar forma şansı verirse
elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 22:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?