7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor beraberlikle tanıştı

Konyaspor. Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında dün deplasmanda Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalarak, ligde 197 gün sonra beraberlikle tanıştı.

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasını 29 puanla 14. sıra kapatan Konyaspor, dün Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı ve 197 gün sonra beraberlik elde etmiş oldu. Bu sezon ligdeki son eşitliği 6. haftada kendi evinde oynadığı Gençlerbirliği karşısında 1-1'lik skorla alan Konyaspor, dün deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor ile 2-2 biten mücadeleyle 197 gün sonra beraberlikle tanışmış oldu.

Sezon başında teknik direktör Nurullah Sağlam ile Kayserispor, Ankaraspor, Denizlispor ve Gençlerbirliği maçıyla toplam 4 beraberlik alan Konyaspor, Gençlerbirliği maçından sonra anlaştığı ve Gençlerbirliği Oftaşspor maçından sonra yollarını ayırdığı Ünal Karaman ile hiç beraberlik elde edememişti.

Ligde en az beraberlik alan takımlar arasında olan yeşil-beyazlılar, zor günler yaşarken yeni teknik direktör Raşit Çetiner ile ilk puanını aldı ve 197 gün sonra Çaykur Rizespor deplasmanından 1 puanla ligde kalma umutlarını tazeledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 10:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?