4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor Beşiktaş maçı ile umut arıyor

Konyaspor, cuma günü kendi evinde oynayacağı Beşiktaş maçından iyi bir sonuç alarak, ligde oynayacağı 5 haftalık zorlu seriye iyi başlamanın planlarını yapıyor. 

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Çelik, Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçların çok zevkli maçlar olduğunu belirterek, "Kendi saha ve seyircimiz önünde Beşiktaş maçından iyi bir sonuçla ayrılmayı düşünüyoruz. Buna göre hazırlıklarımız devam ediyor. Ama burada şu çok önemli; taraftarımızın 90 dakika boyunca desteğini arkamıza almamız lazım. İnşallah iyi bir futbol ortaya koyup, Beşiktaş maçında iyi bir sonuçla sahadan ayrılmayı düşünüyoruz" dedi. 

Konyaspor olarak ligde zorlu 5 haftaya girdiklerini ifade eden Çelik, "Önümüzdeki 5 haftadan önce Beşiktaş maçına kilitlendik. Tabii bu maçtan iyi bir sonuçla ayrıldığımız takdirde, önümüzdeki 5 haftalık periyoda iyi bir başlangıç yapmış olacağız. Beşiktaş maçından iyi bir sonuç aldığımız zaman önümüzdeki maçları da en az kayıpla atlatacağımızı düşünüyorum. Çünkü ligde kolay maç yok. 

Yapılan maçların hepsi önem açısından aynı değeri taşıyor. Yine ligin ilk yarısında kritik deplasman maçlarımız vardı. Bu maçlarda bir hedefimiz vardı. Bu hedefimize deplasmanda oynadığımız maçlardan topladığımız puanlarla ulaştık. Dolayısıyla yine bu kritik 5 haftadan taraftarımızın desteğiyle avantajlı bir şekilde ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 13:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?