6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor çalışmalarına hız verdi

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında kendi sahasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra topla çalışma yapan Yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanı yarı sahada çift kale maçla tamamladı.

Norveçli futbolcu Branimir Poljac, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Denizlispor maçında ligdeki ilk golünü attığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Attığım gol Denizlispor'dan puan almamıza yeterli olmadı. Denizlispor maçını kaybettiğimiz için üzgünüz.Fakat bu hafta kendi sahamızda çok önemli bir Antalyaspor maçı oynayacağız. Ligde zor bir durumdayız. Antalyaspor maçını kazanarak rahatlamak istiyoruz" diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'nin çok büyük bir lig olduğunu vurgulayan Poljac, "Norveç ligi bu kadar bu kadar büyük bir lig değil. Norveç'te Türkiye'de olduğu gibi büyük takımlar yok. Ben de bu ligde oynadığım için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 16:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?