7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor çalışmalarını sürdürüyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında kendi sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenmanda Yeşil-beyazlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Giray Bulak, Kayserispor'un ciddi bir ekip olduğunu ifade ederek, "Çok iyi hocaları ve iyi bir kadroları var. Sakatlarının da geriye dönmesiyle beraber bize tehlike oluşturacak bir ekip. Ama biz iyi konsantre olup az hatayla oynadığımız zaman hangi rakip olursa olsun yeneriz. Kayserispor maçı bizim dönüm maçımız olacak. Hedef belirleme açısından, sıçrama açısından, nerede olacağımızı bilme açısından önemli bir maç olacak. Onun için bunu çok önemsiyoruz" dedi.

Takımdan gönderilmesi planlanan Milos Mihajlov için konuşan Bulak, "Beşir'in gelmesi bir başka oyuncunun gitmesi anlamına gelmez. Ama performansa göre bir değerlendirme yapacağız" diye konuştu.

Sırp savunma oyuncusu Milos Mihajlov ise, transferi hakkında konuşmak istemediğini belirterek, sakatlığını atlattığını ve Konyaspor'da futbol oynamak istediğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 15:41:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?