6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor Denizli'ye gitti

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçı için Denizli'ye hareket etti.

Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nden hareket eden kafilede, sakatlıkları bulunan Serhat Akyüz, Mustafa Er, Musa Büyük, Eren Şen, Caner Altın yer almadı.

Konyasporlu forvet oyuncusu Veysel Cihan, Denizlispor maçının zor geçeceğini belirterek, "İki haftadır hem oyun, hem de puan anlamında iyi sonuçlar aldık. Pazar günü oynayacağımız Denizlispor maçı çok önemli. Rakibimizin puan olarak bize yakın olması maçın önemini daha da arttırıyor. Maçı kazanabilirsek ligde bir çok şeyi bitireceğimizi düşünüyorum. Çünkü kazandığımız zaman ligde üst sıralara oynayacak bir Konyaspor olur diye düşünüyorum. Bu tip maçları kaybetmemek önemli. İyi bir oyunla 3 puanı alarak mutlu bir şekilde Konya'ya dönmek istiyoruz" dedi.

Devre arası transfer döneminde Denizlispor'dan transfer edilen Roman Kratochvil ise, Konyaspor'un iyi bir seri yakaladığını ifade ederek, "İki maçta 4 puan aldık. Denizlispor'un durumu kötü fakat bu bizi ilgilendirmiyor. Biz Denizli'ye puan yada puanlar için gidiyoruz. Denizlispor maçı benim açımdan biraz enteresan olacak. İki hafta öncesine kadar Denizlispor forması giyiyordum. Ama şu anda ben Konyaspor'un futbolcusuyum. Umarım başarılı oluruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 11:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?