6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor destek bekliyor

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında pazar günü kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçında taraftarlarının desteğini bekliyor.

Ligde 29 puanla 14. sırada bulunan yeşil-beyazlılar, bu hafta oynayacakları Bursaspor maçından mutlak galibiyet alarak, düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor.

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, Bursaspor maçında tüm taraftarları tribünde görmek istediklerini belirterek, "Bursaspor maçı sözün bittiği yer olacak. Bu maçtan sonra arka arkaya iki deplasman maçına çıkacağız. Daha sonrasında Gaziantepspor ile kendi evimizde oynayacağımız karşılaşma var. Bana göre bu maça kadar hiçbir şeyin kalmaması gerekiyor. Dolayısıyla şu sezonda çektiğimiz bu sıkıntıların hepsini unutturacak maç olan Bursaspor maçına bütün taraftarımızı bekliyoruz. Zaten Konyaspor taraftarı şu anda tek yürek ve tek ses olmuş durumda. Pazar günü saat 15.00'de oynanacak olan bu maça taraftarımızın bir saat önceden gelerek tribünleri tamamen doldurmasını istiyoruz. Taraftarımız bu maçta futbolculara en iyi şekilde destek verirlerse futbolcularımızın da bu işin bilincinde olarak iyi bir moralle maçı kazanacaklarını düşünüyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 10:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?