6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor dış sahayı seviyor

Konyaspor, deplasmanda aldığı 3 galibiyetle lider Trabzonspor ve ikinci Ankaraspor'un ardından dış sahada en çok puan toplayan takım oldu.

Ligde 13 puanla 11. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda topladığı 9 puanla dış sahada en çok puan toplayan üçüncü takım olarak dikkat çekiyor. Deplasmanda 5 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyeti bulunan Konyaspor, dış sahada 4 galibiyetle 12 puan toplayan Trabzonspor, 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan alan Ankaraspor'un ardından üçüncü olarak bulunuyor.

Ligde ilk oynadığı Beşiktaş deplasmanından 2-0'lık sonuçla eli boş dönen Yeşil-beyazlılar daha sonra oynadığı Antalyaspor deplasmanından 1-0 galibiyetle ayrıldı. Ligin 5. haftasında Galatasaray'a konuk olan Konyaspor, 4-1'lik sonuçla maçtan mağlubiyetle ayrılırken, sonraki haftalarda deplasmanlarda oynadığı Gaziantepspor maçından 1-0, cumartesi günü karşılaştığı Hacettepe mücadelesinden de 2-1'lik galibiyetle ayrılan taraf oldu.

İyi mücadele ettikleri takdirde her takımı yenecek güçte olduklarını ifade eden Konyasporlu futbolcular, bu gidişle adlarının deplasman takımına çıkacağını ifade etti

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 11:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?