6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor Fenerbahçe maçına hazır

Konyaspor Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında yarın kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde gerçekleşen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda kısa pas çalışması yapan futbolcular antrenmanı teknik bir çalışmayla tamamladı.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, bütün takımların son maçlarını kazanarak devre arasına rahat girmek istediklerini belirterek, "Bizimde düşüncemiz bu şekilde. Zor bir maç oynayacağız. Ligin önemli bir takımına karşı mücadele edeceğiz. Bizim hedefimiz iyi oynayarak maçı kazanmak. Tabi bunun bir takım yolları var. Başta iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Rakibi iyi tanıyarak baskı kurmalıyız. Maçı kazanabiliriz. Fenerbahçe yenilmeyecek takım değil. Daha önce onları yenen takımlar var" dedi.

Orta saha oyuncusu Mustafa Er'in kendisine takım bulması istenmesini değerlendiren Giray Bulak, "Yönetim yolları ayırma kararı vermiş. Bu biraz rakamsal bir konu. Teknik anlamda değil ama rakamsal anlamda bir anlaşmazlık oldu. Sonucunda da kendisine kulüp bulması istendi. Profesyonellikte bu tür şeyler olabilir. Ben geldiğimde 7-8 futbolcu ile yolların ayrılacağını bunların yerine yeni transferler yapılacağını söylemiştim. Mustafa Er'in performansı çok üst seviyede gitmiyordu. Şanssız bir sakatlık yaşadı. Kulübünde ödemelerde yüksek rakam olması nedeniyle böyle bir karar alındı. Bu karar zaten yönetim tarafından daha önceden verilmişti. Mustafa Er sakatlığı nedeniyle memleketine gittiği için kendisine bildirilmemişti. Bu tarafı işin biraz etik olmayan tarafı oldu" diye konuştu.

Öte yandan yarın akşam oynanacak maçta Konyaspor'da kart cezalısı olan Cihan Haspolatlı, Mehmet Çoğum ve sakatlığı bulunan Koray İçten forma giyemeyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 17:28:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?