6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor Fener'e bileniyor

KONYASPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Konyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında iç sahada Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Tatlıcak Tev Lav Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde günde çift antrenman yapan Konyaspor, 8 oyuncusundan yoksun çalıştı. Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Borek Dockal, Basem Abbas ve Mahamoudou Kere ile sakatlıkları bulunan İbrahim Ege, Thierry Tazemeta, dün yapılan akşam çalışmasında sakatlanan kaleci Orkun ve Ali Dere antrenmanda yer almadı. Murat Tosun'un

da takımdan ayrı yürüyüş ve düz koşu yaptı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda, oyuncular saha etrafına kurulan istasyonlarda çabukluk ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. İki gruba ayrılan futbolcular top tekniğine dayalı pas çalışması yaptı.

Antrenman sonrası soruları yanıtlayan Konyasporlu futbolcu Veli Acar, Fenerbahçe maçıyla ligde çıkışa geçeceklerini söyledi. 7 haftalık dönemde kötü sayılmayacak skorlar aldıklarını ancak en son deplasmanda oynadıkları Ankaragücü maçından üzücü bir skorla ayrıldıklarını belirten Veli Acar, milli takım maçı nedeniyle verilen arayı iyi değerlendireceklerini kaydetti. Veli Acar, Fenerbahçe ile iç sahada önemli bir maç oynayacaklarına değinerek, "Fenerbahçe maçını, futbolcular ve camia için bir çıkış maçı

olarak düşünüyorum. Bu karşılaşmadan alacağımız 3 puan bizi ligde daha da iyi yerlere getirecek. Biz futbolcular olarak elimizden gelen bütün mücadeleyi sahaya yansıtıp Fenerbahçe'den puan ya da puanlar almaya çalışacağız. Bunu da başarabilecek güçteyiz" dedi.

Fenerbahçe'nin yenilmeyecek bir takım olmadığını dile getiren Acar, "Bizim için rakip büyük takım, küçük takım diye bir fark yok. Bütün maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maça da öyle çıkacağız, normal bir maç olarak görüyoruz. Onlar da bizim gibi insan. Bizden daha yüksek rakamlara oynayan futbolcuları var ama sonuçta herkesin 2 gözü 2 kulağı var. Biz de iyi mücadele edip sahaya bütün kişiliğimizi yansıtıp rakibimizi yenebiliriz. Fenerbahçe yenilmeyecek takım değil, bizde yeneceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

18 Ekim 2010 Pazartesi günü Konya Atatürk Stadyumu'nda yapılacak ve saat 20.00'de başlayacak Konyaspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları, eski yeşil tribün 25 TL, kapalı tribün 100 TL,

kale arkası tribün 10 TL, maraton tribün 25 TL, yeni yeşil tribün 25 TL ve misafir takım tribün 25 TL olarak belirlendi.

KONYASPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
KONYASPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
KONYASPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
KONYASPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
KONYASPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 13:43:03
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 17:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?