4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor fikstürden memnun

Konyasporlu oyuncular, 2006-2007 futbol sezonu fikstüründen memnun. 

Cuma günü çekilen fikstürün kendileri için geçen seneye göre daha iyi olduğunu ifade eden Yeşil-beyazlı orta saha oyuncusu Mustafa Er, "Lige içeride başlamamız bizim için avantaj. İlk maçımızda galibiyetle başlamak çok önemli. Bildiğim kadarıyla Denizlispor'un da cezası var. Onlar kendi sahalarında oynamayacak. İlk 3 haftada çok iyi neticeler alabiliriz. Alacağımıza da inanıyorum. Bu sene lig çok entresan geçecek. Bunu geçen seneki sonuçlar gösterdi. Kimin nerede bitireceği hiç belli olmuyor. Her takım, herkesi, her yerde yenebiliyor. Maçlara daha çok motive olan, daha çok isteyen, arzulayan takımlar içeride de dışarıda da sonuca gidebiliyor. O arzu, istek ve coşkuyu grup halinde yakalamak çok önemli. İnşallah bunu yakalarız. Kadromuz da kaliteli. Ligde iyi yerlere geleceğiz diye düşünüyorum" dedi.
Birinci etap kamp çalışmalarını da değerlendiren Mustafa Er, "Kamp dönemleri genelde yorucu geçer. İlk dönem kampımızı Konya'da geçirdik. Çok şükür ciddi sakatlıklarımız olmadı. Ufak tefek sakatlıklar yaşandı ama arkadaşlarımız Almanya'da aramıza katılacak. Genel olarak kamp dönemimizin verimli geçtiğini söyleyebilirim. Almanya'da hazırlık maçları yapacağız. Orada daha iyi bir seviyeyi yakalayacağımıza eminim. Çünkü maç yapmak, antrenmandan farklı. Çok sayıda da hazırlık maçımız var. O maçlarda takımın sistemini, oyun anlayışını oturtup lige kadar hazır hale geleceğiz" şeklinde konuştu. 

Konya'daki kamp döneminde oynadıkları iki hazırlık maçında takımın genel durumunun fena olmadığını belirten Mustafa Er, "Karabağ maçında galip geldik ancak Bakü ile oynadığımız maçta 1-0 mağlup olduk. Bakü maçı kampın son günüydü. Aşırı derecede yorgunluk vardı. Ama bu bizim için bahane değil. Hazırlık maçlarını kazanmamız takımın morali açısından önemli. Her maçımızı kazanmamız gerekiyor. Kazanma isteği, daha sonrasında alışkanlık haline geliyor. Sonuçlar önemli ancak oynanan futbol daha önemli. Yeni hocamız yeni bir sistem oturtmaya çalışıyor. O sistemi oturtmak ve iyi sonuçlar almak gerek. İnşallah daha iyi olacağız. Almanya'da antenman temposu düşecek maç programı ağır basacak. Türkiye dönüşünde de iki tane turnuvaya katılacağız. Ne kadar çok maç oynarsak bizim için o kadar iyidir" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2006 Pazar 12:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?