6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor Galatasaray'a bileniyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra futbolcular, kurulan parkurlarda istasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Veysel Cihan takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Yeşil-beyazlı futbolcu Mustafa Er, iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyerek, "Antalyaspor maçında çok iyi bir oyunla galip geldik. Bunu Galatasaray maçında da sürdürmek istiyoruz. Bir seri yakalamak istiyoruz. İnanıyorum ki, seyircimiz yine stadı doldurarak bize destek verecektir. Galatasaray maçında tek hedefimiz kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Galatasaray'da yaşanan teknik direktör değişikliğinin kendilerini etkilemeyeceğini ifade eden Mustafa Er, "Bu Galtasaray'ın kendi iç bünyesindeki bir sorun. Biz kendi işimize bakıyoruz. Galatasaray'ın durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Maça çok iyi konsantre olarak sahadan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

Teknik direktör Giray Bulak'ın şans vermesi halinde Galatasaray maçında forma giymek istediğini dile getiren Mustafa Er, "Hocamız görev verse de vermese de biz oyuncular çalışmaya devam ediyoruz. Hocamın görev vermesi halinde ben oynamaya hazırım. Sezon itibariyle ne olacağını kestirmek çok güç. Şu anda takımın durumu önemli. Ben sakatlıktan çıktım. Benim için durum biraz daha farklı. Yaklaşık 2 aydır çalışıyorum. Hocam şans verdiği takdirde çıkıp oynamak isterim" ifadelerini kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 17:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?