6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor Gaziantepspor'a bileniyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular kurulan parkurlarda istasyon çalışmasıyla antrenmana devam etti.

Antrenmanda sakatlıkları bulunan Caner Altın ve Serhat Akyüz takımdan ayrı düz koşu yaptı. Yeşil-beyazlı orta saha oyuncusu Zafer Demir, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Trabzonspor deplasmanından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Trabzon'dan çok önemli bir 3 puanla döndük. Bizim için çok iyi oldu. Ama asıl final maçımızı bu hafta oynayacağımız Gaziantepspor maçı olarak görüyoruz. Umarım taraftarımızla birlik ve beraberlik içinde Gaziantepspor maçından galibiyetle ayrılırız. Çünkü bu maça kendimizi vererek çalışıyoruz. Maç ayrımı yapmıyoruz. Cumartesi günü Gaziantespor maçından galibiyetle ayrılarak ligde rahat bir konuma gelmek istiyoruz" dedi.

Gaziantepspor'da yaşanan teknik direktör değişikliğinin kendilerini lgilendirmediğini belirten Zafer Demir,
sadece bu maçı kazanmak istediklerini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 14:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?