6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor gelecek sezona bakıyor

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında dün kendi evinde oynadığı maçtan 1 puan alarak ligde kalmayı garantilerken, gelecek sezon için çalışmalara başlamak istiyor.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasını 36 puanla 14. sırada tamamlayan Konyaspor, gelecek hafta oynayacağı Kasımpaşa maçıyla ligi bitirecek. Gaziantepspor maçında alınan 1 puanla ligde kalmayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip önümüzdeki sezon için hazırlıklara başlayacak.

Konyaspor İkinci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Bahattin Karapınar, Gaziantepspor maçında alınan 1 puanla ligde kaldıklarını belirterek, "Vestel Manisaspor'un kendi evinde yenilmiş olmasından dolayı biz mağlup olsak da ligde kalacaktık. Gerçekten çok kötü bir sezon geçirdik. Bu sezondan dersler çıkarmamız gerekir. Önümüzdeki yıla iyi planlar, iyi transferler yaparak girmemiz ve takımı iyi yöneterek ligde üst sıralarda oynamamız gerekir. Konyaspor'a hiç yakışmayan bir sıralamadayız. Son 5 senenin en kötü sezonunu yaşadık. Konyaspor, Konya'nın en büyük ürünüdür. Bu ürünü iyi kullanmamız gerekir. Önümüzdeki yıl çok daha farklı bir Konyaspor olacak diyebilirim" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 11:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?