7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor hazırlıklarını tamamladı

Konyaspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular, 3 grup halinde dar alanda pas çalışması yaptıktan sonra antrenmanı teknik çalışmayla tamamladı.

Yeşil-beyazlı defans oyuncusu Serhat Akyüz, geçen hafta deplasmanda galip geldiklerini hatırlatarak, "Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz. Kendi sahamızda da maç kazanamıyoruz. Rakiplerimizle puan farkını açma gibi bir şansımız var. Onun için Gençlerbirliği maçı çok önemli. Bu maçtan alacağımız galibiyetle kendimize kredi oluşturabiliriz. Mutlaka 3 puan almak için oynayacağız. İyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. Kendi sahamızda mutlaka kazanmak için oynuyoruz. Bu da ister istemez bizim üzerimizde bir etki yapıyor. Ama yarın oynayacağımız maçta bu etkiden kurtularak 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Kendi performansını da değerlendiren Serhat Akyüz, "Denizlispor maçında 15 dakika ve geçen hafta oynanan Hacettepe maçında ise 90 dakika görev aldım. İki maçta da kötü oynamadığımı düşünüyorum. Bana şans yeni geldi. Sonuçta profesyonel futbolcularız. Elimizden gelen herşeyi daha iyi yapmak zorundayız. Bundan sonra performansımın daha da artacağını düşünüyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 13:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?