6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor kampa girdi

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında kendi sahasında yarın oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular antrenmanı yarı sahada pas çalışmasıyla tamamladı.

Konyasporlu oyuncu Cihan Haspolatlı, Kayserispor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu belirterek, "Biz kendi sahamızda oynadığımız maçlarda biraz zorlanıyoruz. Kayserispor maçını bir fırsat olarak değerlendirmek istiyoruz. Kayserispor maçını kazanarak içeride yaşadığımız şanssızlığı kırıp bir seri yakalamak istiyoruz. Son haftalarda kötü sonuçlar alıyoruz. Gerçi işin içinde biraz şanssızlıkta var. Takım olarak maçın 90 dakika olduğunu unutuyoruz. Bu hataları yapmamak üzere Kayserispor maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Konyaspor'da yarın oynanacak Kayserispor maçında kart cezalısı Veysel Cihan, sakat olan Koray İçten, Mustafa Er, Mehmet Çoğum forma giyemeyecek.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 22:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?