6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor kampa girdi

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmasıyla tamamlandı.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, her geçen gün takımın performansının geliştiğini belirterek, "Buna bir de şehrin performansını ekleyebilirsek, bazı dinamiklerini harekete geçirebilirsek özlenen Konyaspor meydana çıkar diye düşünüyorum. Bu hafta da kolay olmayan bir maç oynayacağız. İyi oynayıp kazanmak istiyoruz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Rakibin de son haftalarda kazanmak için çıkışları oluyor. Biz de bunu engellemek ve kendimize ligde yeni bir yer bulmak istiyoruz. Ümit ediyorum iyi oynayıp kazanacağız" dedi.

Rakibin ligin en fazla gol yiyen takımlarından biri olduğunu ifade eden Teknik Direktör Giray Bulak, "Aynı zamanda hücum bölgesi rakipleri ciddi anlamda sıkıntıya sokacak tipte. Onun için Kocaelispor'un aldığı puanlarla veya yediği gollerle orantılı bir pozisyonu yok. Onun için savaşarak, iyi mücadele ederek ve akıllı olarak iyi sonuçla döneriz diye düşünüyorum. Biz son maçlarda kazanamadık ama ciddi ekiplerle oynadık. Her geçen gün önemli bir takım olma yolunda ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 13:29:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?