6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor kampa girecek

 Konyaspor, Milli Takım'ın İspanya ile oynayacağı maç nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da yapacağı kamp ile geçirecek.

Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasını puansız kapatan Konyaspor, lige verilen arayı Antalya'da yapacağı kampla değerlendirecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra oyunculara verilen 4 günlük iznin ardından Yeşil-beyazlı ekip, Çarşamba günü Antalya Belek Sirena Golf otelde toplanacak.

Burada 4'lü bir turnuvaya katılacak olan Konyaspor, ligin 26. haftasında kendi sahasında oynayacağı Hacettepe maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyor.
Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyleyerek, "Lige verilen bu ara takımımızın toparlanması açısından çok iyi olacak. Çünkü sakat ve hasta olan futbolcularımız kendilerini biraz daha toparlayabilir. Takımımızın performansında bir düşüş var. Teknik kadromuz da bu konuda yoğun çaba sarf ediyor. Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirerek, Hacettepe maçına hazır olmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?