3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Konyaspor kendinden emin

Konyaspor, Süper Lig'in ilk haftasında yarın kendi sahasında oynayacağı Sakaryapor maçında mutlak galibiyet hedefliyor. 

Başkan Yardımcısı Arif Çelik, Sakaryaspor'un ligin yeni takımlarından biri olduğunu ifade ederek, "Yeni bir takımla yeni sezona başlarken kendi sahamızda taraftarımızın önünde galibiyet için maça çıkacağız. Çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Çalışmalarımızın meyvesini almanın zamanı geldi. Biz yönetim olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. 

Sakaryaspor engelini rahatlıkla geçeceğimizden eminim. Tabiki rakibimizi küçümsemiyoruz, ama Konyaspor kaliteli ve güçlü bir takım olduğunu geçen sezon tüm futbol camiasına gösterdi. Bu sene de aynı şekilde, fair play anlayışı içerisinde mücadelemize devam edeceğiz. Hoşgörü şehri ve hoşgörü takımına misafir olarak gelen herkes rahat olsun. 

Konyaspor hiçbir zaman yanlış yola sapmaz" dedi.

Taraftarları Sakaryaspor maçına davet eden Başkan Yardımcısı Arif Çelik, "İlk maçta taraftarlarımızın yanımızda olması bizim için çok önemli. Eminim ki bizim gibi onlar da futbolu ve takımlarını sahada gömeyi özlemişdir. Konyaspor'u desteklemeye gelsinler ve ilk maçımızda hep beraber güzel bir galibiyet alalım. Konyaspor bu şehirde yaşayan, nefes alan ve ben Konyalıyım diyen herkesin takımıdır.

Ben, böyle düşünenleri yarın stada bekliyorum. Maçımıza gelen herkese de şimdiden çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2006 Cumartesi 14:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?