6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor kötü gidişini sürdürüyor

KONYASPOR KÖTÜ GİDİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Konyaspor, haftalardır sürdürdüğü kötü gidişi Çaykur Rizespor beraberliğiyle devam ettirdi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, Konyapor maçının çok zor olacağını bildiklerini belirterek, "Bu nedenle oyun stilimizi değiştirdik. Bu maç bizim için de önemliydi çünkü alt sıralara düştük. Oyunun ilk yarısı Konyaspor'a pozisyon vermedik. Kapalı defans bir oyun sürdürdük. İkinci yarıda ise geri çekildik. Çünkü 12 haftadır deplasmanda puan alamayan bir takım vardı. Oyuncularım hırslı ama istediklerini sahaya yansıtamıyorlardı. Bu nedenle

buradan alacağımız her puan bizim için çok önemli bir hale geldi. Oyuncularım öyle iyi konsantre oldu ki bu maçtan mağlup bile ayrılsak onları yine tebrik edecektim. Deplasmanda aldığımız bu bir puan bizim için çok önemli. Bu puanı taraftarlarımıza armağan ediyoruz" dedi.

Çaykur Rizesporlu Ulaş ise her iki takım için de zor bir maç olduğunu ifade ederek, "Biz buraya 3 puan parolasıyla geldik. Saha içinde takım arkadaşlarımla iyi mücadele ettik. Bir puan almayı başardık. Ben takım olarak daha iyi günlerin geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Konyasporlu oyuncu Umut, takım olarak iyi pozisyonlar bulduklarını dile getirerek, "Çok iyi pozisyonlar bulduk. Ancak şanssızlık üzerimizdeydi. Top bir türlü kaleye girmedi. Golü 90. dakikada bulduk ama hemen sonrasında gol yedik. 3 puan için çıktık ama olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Konyaspor Teknik Direktör Yardımcısı Mehmet Yıldırım ise Fuat Yaman'ın maç sonrası yönetim kuruluyla bir araya geldiğini ifade ederek, "Çok üzücü bir maçtı. Buradan tüm Konyalılardan özür diliyorum. Hocamızın durumu hakkında bir yorum yapamayacağım. Toplantı sonunda belli olacak" şeklinde ifade etti.

KONYASPOR KÖTÜ GİDİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 23:03:04
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 23:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?