6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor kupaya havlu attı

Konyaspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Manisaspor karşısında aldığı mağlubiyetle gruptan çıkma şansını kaybetti.

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda oynadığı 3 maçtan da puan alamayan ve son sırada yer alan Konyaspor, Manisaspor maçında aldığı 1-0'lık yenilgiyle kupada havlu attı.

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, kupadan elendiklerini, artık lige konsantre olmak zorunda olduklarını belirterek, "İlk yarıda birkaç pozisyonlarımız vardı. Fakat bunları değerlendiremedik. Kötü bir gol yedik ve sonucunda mağlup olduk. Kupada bu duruma düşmek istemezdik. Artık lige konsantre olmalıyız. Bu takım iyi bir takım. İkinci yarı için yoğun bir çalışma içindeyiz. Takımımız tekrar Antalya'ya döndü. Yapacağımız transferlerle takımımız daha da güçlenecektir. Ama alınan bu mağlubiyetler yapacağımız transferleri olumsuz etkiliyor" dedi.

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda ilk maçını Sivasspor ile oynayan ve bu maçtan 1-0 mağlup ayrılan Konyaspor, gruptaki ikinci maçında Denizlispor ile Konya'da karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar bu maçtan da 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Grupta oynadığı 3 maçtan da 1-0'lık skorlarla mağlup ayrılan Konyaspor, son maçını 18 Ocak'ta Alanyaspor ile Konya'da oynayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 11:35:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?