6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor ligde kalacağına inanıyor

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında kendi evinde Gençlerbirliği Oftaşspor'a yenilerek oldukça sıkıntılı günler geçiren Konyaspor, ligde kalacağına inanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda düzenlenen haftalık basın toplantısında konuşan Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında alınan mağlubiyetin kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Bu maçı kazanmak için şartlanmış bir psikolojimiz vardı. Ama bu maç, son maçımız değil. Dolayısıyla asla hiçbir şekilde lige havlu atma gibi psikolojide olduğumuzu düşünmüyorum. Bugün lig sonuncusu takımın bile matematiksel olarak umudu var. Puanların böylesine yakın olduğu bir ligde hiçbir şey için geç değil. Bizim şu anda en büyük isteğimiz birlik, beraberlik ve motivasyondur. Konyaspor her şeyin üstündedir. Konyaspor formasını giyen futbolcularımızın tamamı, bu sıkıntılı durumun farkında olmak zorundadır. Bu saatten sonra Konyaspor'da formanın hakkını herkesin vermesi gerekir. Biz, hocamızla görüşmemizden sonra hep birlikte Çaykur Rizespor maçına kenetlenme kararı aldık. Hatta bu konuda farklı teklifler geldi. Bu hafta için Konya'dan başka bir yerde kampa girme gibi bir fikir geldi. Ama dün akşam hocamız bize, tüm futbolcularla görüştüğünü ve Konya'dan başka bir yerde kamp yapmak istemediklerini söyledi. Sonuçta Konyaspor takımı Konya halkıyla bütünleşmiştir. Onun için en ufak bir şekilde böyle düşüncelerinin olmadığını belirttiler" dedi.

Takımın lig sonunda ligden düşmeyeceğini savunan Güven Öten, "Bizim tahminimizce, ligde 8 puana ihtiyacımız var. Bu 8 puanın kimini deplasmandan kimini kendi evimizdeki maçlardan alacağız. Bu puanları alacağımızdan bizim hiçbir endişemiz yok. Bu takım kesinlik ve kesinlikle ligde kalacak. Bu sevinci biz sezon sonunda hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 17:06:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?