6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor ligde kalmak istiyor

Konyaspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçını ligde kalabilmek için mutlak kazanmak istiyor.

Basın Sözcüsü Nadir Avcan, Pazar akşamı Eskişehirspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bana göre bu maçı kazanırsak ligde kalacağız, kaybedersek ise ligden düşeceğiz. Böyle bir maça çıkacağız. Bütün takımımız bu durumun farkında. Ama bizim açımızdan çok iyi bir maç olacağına inanıyorum. Kesinlikle kazanmak istiyoruz. Başka alternatifimiz yok. Burada taraftarımıza ve şehrimize çok büyük iş düşüyor. Desteklerine ihtiyacımız var. Pazar akşamı Eskişehirspor maçında kazanan taraf biz olacağız" dedi.

Bu sezon Konyaspor yönetiminin çok yıpratıldığını söyleyen Avcan, "Konya'da bu işleri yapmak çok zor. Hiçbir desteğiniz olmuyor. Paranız da olsa yine olmaz. Bu iş bir bütündür. Yönetim olarak çok yıpratılıyoruz. Eskişehir'de bile esnaf taraftara bir otobüs verip, 'Gidin Konya'da takımımızı destekleyin' diyor. Ama bunu Konya'da göremiyoruz" şeklinde konuştu.

Eskişehirspor maçında konuk takım taraftarlarının kale arkası tribüne sızmamaları için kimliklere bakılacağını ifade eden Avcan, "Gerekli tedbirlerin alınması lazım. Bunun maddi boyutu bir yana çok riskli, atmosferi çok yüksek olan bir maç oynayacağız. Konyaspor taraftarına ait olan bir yerde olay çıkabilir. Biz böyle bir şeye asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 17:12:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?