6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor maça hazır

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında yarın kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra top çalışması yapan oyuncular antrenmanı dar alanda pas çalışmasıyla devam ettirdi.
Konyasporlu forvet oyuncusu Veysel Cihan, zor bir maça çıkacaklarını söyleyerek, "Her iki takım için de zor olacak. Bizim de, onların da şiddetle 3 puana ihtiyacı var. Konumlarımız farklı, bunun için bizim canımız daha çok acıyor diye düşünüyorum. Tüm takım bu zihniyeti sahaya yansıtabilir, kimliğimizi ortaya koyabilirsek takım halinde bu maçtan iyi bir sonuç ile ayrılabileceğimizi düşünüyorum. Kazanmak için oynayacağız. İnşallah bu düşüncemiz, hafta içerisindeki bu inancımız sahaya yansır ve Sivasspor maçından 3 puan ile ayrılırız diye düşünüyorum" dedi.

Üzerlerinde baskı olmasının normal olduğunu ifade eden Veysel Cihan, "Kötü gittiğiniz zaman, aşağılara düştüğünüz zaman tabiki belli bir baskı olacaktır. Bunları da kaldırmak zorundayız. Bunun bilincindeyiz. Zaten takım olarak tecrübeli bir takımız diyorsak bunun üstesinden de gelmemiz gerekiyor. Tüm planlarımız bu doğrultuda, inşallah bu zor maçı lehimize çevirip artık rahatlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 18:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?