7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konyaspor puan peşinde

KONYASPOR PUAN PEŞİNDE

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de 3. galibiyetini geçen hafta sahasında ağırladığı Gençlerbirliği karşısında alarak moral kazanan Konyaspor, kendisi gibi ligin alt sıralarında bulunan rakibi Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmana futbolcular tam kadro katılırken, sakatlıkları bulunan Murat Tosun salonda çalışırken, Erdinç Yavuz ve Mehmet Sedef takımdan ayrı düz koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan futbolcular şut ve gol çalışması yaptı.

Antrenman öncesi soruları yanıtlayan Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Sivas deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini ancak işlerinin kolay olmadığını söyledi. Ligin dibindeki takımlarla son haftalarda karşılaşmalar yaptıklarını ve bu haftada aynı şekilde bir maça çıkacaklarını kaydeden Doğan, "Ligin dibinde olmak takımların kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Bizim sadece duran toplardan kaybettiğimiz puan 8. Bu sekiz puanı kaybetmemiş olsaydık daha farklı bir psikolojiyle hareket ederdik.

Küçük bir konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanan goller yedik. Bu küçük hatalar ya bir takımı üst sıralara taşır ya da küçük takım olmasını sağlar" dedi.

Teknik direktör Doğan, rakipleri Sivasspor'un da psikolojik olarak kendileri gibi bir ortamda olduğunu dile getirerek, "Sivasspor'da son haftalarda büyük bir gelişim var. Onlarda toparlanmaya başladı. Taraftarı da içerideki maçlarda takımını ateşliyor ve takımı da mücadeleci futbol oynuyor. İşimiz zor, kolay iş yok. Her maç zor ama biz istediklerimizi sahaya yansıtırsak maçı kolaya çevirmek bizim elimizde. Geçen hafta önceki maçlardan daha kötü oynamamıza rağmen 3 puan aldık. Sivas'tan da galibiyetle

dönmek istiyoruz ama işimizin kolay olmadığını herkes biliyor" diye konuştu.

Her geçen gün futbolcuların tecrübe edindiğini ve zaman içerisinde başarılı sonuçlar alacaklarını belirten Ziya Doğan, ligin 2. yarısının Konyaspor için çok güzel olacağını, devre arasına girerken son iki maçı kayıpsız atlatmak istediklerini sözlerine ekledi.

KONYASPOR PUAN PEŞİNDE
KONYASPOR PUAN PEŞİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 17:05:01
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 17:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?