3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Konyaspor salonda çalıştı

Konyaspor, aralıksız devam eden sağanak yağış sonucu Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri sahasının bozulması nedeniyle antrenmanını 100. Yıl Spor Salonu'nda yaptı.
 
Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde yapılan antrenman salon içerisinde düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan Yeşil-beyazlı futbolcular, basketbol maçı yaptı. Konyasporlu futbolcuların basketbolda pek yetenekli olmadıkları ortaya çıktı. Yordanov ise, attığı basketlerle kendi takımının maçı kazanmasında önemli rol oynadı. Neşeli bir havada geçen maçın hakemliğini yapan Nurullah Sağlam, talebelerinin yaptığı hatalı yürümelerin ve faullerin çoğunu görmezden geldi.
 
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Takım kaptanı El Saka, Ankaraspor maçında takım olarak çok iyi oynadıklarını ifade ederek, "Önemli olan takımın iyi oynaması, iyi mücadele etmesiydi. Oynayan, oynamayan herkes maça kalbini koydu. Herkes iyiydi. Ama bizim taraftarımız yanlış bir şey yaptı. Bence yaptıkları doğru bir davranış değil. Takım iyiydi. Önümüzdeki maçlar için umut verdi. Artık Kayseri Erciyesspor maçını düşünüyoruz. 3 puanı garanti alacağız. Bence Kayseri Erciyesspor'a 6 puan yakışmıyor. Çok iyi kadroları var, çok iyi silahları var. Belki şansları hala gelmedi. Aynı Ankaragücü gibi. Ben bu maçtan çok korkuyorum. Onlar için son şans. O yüzden daha disiplinli mücadele edip kazanmak istiyoruz" dedi.
 
Tecrübeli futbolcu El Saka, eski kaptan Yasin Çelik'in Teknik Direktör Nurullah Sağlam tarafından kadro dışı bırakılmasının takım içinde huzursuzluklara yol açtığı şeklindeki bir soruya ise, "Yasin'in kadro dışı bırakılmasından sonra takımda huzursuzluk yaşanmadı. Ama ben Yasin'i çok özledim. 5 senedir bu takımda oynuyordu ve uzun süre takım kaptanlığı yaptı. Çok iyi bir arkadaş, iyi bir insan. Herkes onu çok seviyor. Ama ne yapalım. Hocanın kararı. Henüz ligin başları. Ben hocayla yavaş yavaş konuşmaya başladım. Yasin'e ihtiyacımız var. Bizim için çok önemli bir silah" şeklinde cevap verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2006 Salı 16:19:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?