4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konyaspor sezonu açtı

Turkcell Süper Ligi temsilcilerinden Konyaspor, 2007-2008 sezonunu düzenlediği törenle açtı.


Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda düzenlenen törende dualar eşliğinde kurban kesildi.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve bazı futbolcular, akan kandan uğur getirmesi dileğiyle alnına sürdü. Yeşil zeminde Konyaspor minik ve genç takımının ardından A takım futbolcuları taraftarlara tanıtıldı. Açılış gecesinde konuşan Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, yeni sezonun başarıyla geçmesi dileğinde bulunarak, "Konyamızın gözbebeği takımımızın, taraftarımız ve şehrimizdeki kurumlarında desteğiyle bu sezon daha başarılı olacağına inanıyorum. İki hazırlık kampı ile takımımızı yeni sezona hazırladık" dedi.


Konyaspor'un hazırlık maçı yapacağı İran'ın Birinci Lig takımlarından Estekhlal (İstiklal) Kulübünün Başkanı Ali Fathollahzade ise, kardeş ülke Türkiye'de olmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Fathollahzade, gelecek sezon Konyaspor'u Tahran'da hazırlık maçı oynamaya davet etti. Her iki kulübün başkanının birbirlerine hediye vermesinin ardından İstiklal Kulübü'nün Teknik Direktörü Nasır Hecazi ile Konyaspor'un Birinci Lig'de 1988-1988 sezonunda formasını giyen ve maçı organize eden İranlı Naser Sadekhi'ye de Konyaspor Başkan Yardımcısı Arif Çelik tarafından hediyeler verildi. Gecede havai fişek gösterileri yapılırken, her iki takım ilerleyen dakikalarda hazırlık maçı oynayacak.

 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2007 Cumartesi 22:09:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?