6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor Sivasspor'u ağırlayacak

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında kendi sahasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra top çalışması yapan Yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanı teknik bir çalışmayla devam ettirdi. Antrenmana rahatsız olan Bülent Bölükbaşı ve Recep Aydın katılmadı.

onyasporlu orta saha oyuncu Zafer Demir, bu hafta hem Konyaspor hem de Sivasspor açısından zor bir maç olacağını belirterek, "Bu maçta kendisine hakim olan daha akılcı olan taraf kazanacaktır diye düşünüyorum. Bizim avantajımız kendi seyircimiz önünde oynamak. Bu maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyorum. Biz küme düşeceğiz gözüyle hiç bakmıyoruz. Ama işin gerçeği şu anda bulunduğumuz konum hiç iyi değil. Fakat bizim altımızdaki takımlar bizden daha kötü durumda. Bir an önce ligde kendimizi üst sıralara atmak istiyoruz. Buna Sivasspor maçıyla başlamak istiyoruz. Bu sadece futbolcularla olmuyor. Yönetim, taraftarlar ve bu şehrin sahipleri birlik ve beraberlik içinde bu işin içinden çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 19:19:08
Güncelleme :14 Nisan 2009 Salı 19:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?