6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor Sivasspor'u bekliyor

Konyaspor Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlılarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular dar alanda pas çalışması yaparken, antrenman yan top ve şut çalışmasıyla devam etti. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Milos Mihajlov katılmadı.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, bu hafta zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Biz küme düşmemeye Sivasspor ise şampiyonluğa oynayan bir takım. Onun için hem onlar hem de bizim için zor bir maç olacak. Bu sene Sivasspor ile 2 kez karşılaştık ve ikisinde de bizi yendiler. Tanıdığımız bir ekip. Fakat ligin tepesinde rakipleri için çok tehlikeli bir takım. Dolayısıyla işimizin kolay olmadığını söyleyebilirim. Ama zor olan işler kolay olan işlerdir. Konsantrasyon üst seviyede olacaktır. Televizyonun vermesiyle bütün ülkenin izleyeceği bir maç olduğu için bize daha çok avantaj sağlayacaktır" dedi.

Düşmeyi akıllarından geçirmediklerini fakat sahada ona göre oynamaları gerektiğini vurgulayan Giray Bulak, "Eylem ile söylemin örtüşmesi lazım. Maalesef bunu yapamıyoruz. Oyuncunun düşme kelimesini ağzına almaması çok güzel ama bunu yansıtmaları ve bize göstermeleri gerekiyor. Umarım cumartesi günü oyuncularım düşündüklerini bize gösterirler. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Ama bunu sahaya yansıtamazsanız sonuçta bu çemberin içinde olursunuz. Biz çemberin dışına çıkmak için Sivasspor maçında iyi oyundan ziyade sonuç getirecek puan almalıyız. Ben oyuncularıma güveniyorum. Fakat bazı maçlarda bizim cesaretimizi kırıyorlar. Onlarda bu durumdan memnun değiller. Bunun için oyuncularımda bu durumu düzeltmek için bunun mücadelesini verecekler" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 18:08:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?