6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor Süper Lig'e çok yakın

KONYASPOR SÜPER LİG'E ÇOK YAKIN

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubunda Altay ile oynayacakları final maçın stratejisi yüksek bir maç olacağını belirterek, "Hak eden kazansın diyorum ama Süper Lig'e en yakın takım Konyaspor" dedi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Bank Asya 1. Lig'de 34 maçlık ligin bütün kaderinin 3 maçta çizileceğini ve Süper Lig'e çıkacak son takımın Pazar günü oynayacakları Altay karşılaşmasında belli olacağını hatırlattı.

Adanaspor ve Karşıyaka maçlarını kazandıklarını, final maçını Altay'la oynayacaklarını ifade eden Karapınar, "İlk 2 maçtaki rakiplerimiz gibi Altay'da güçlü bir ekip. Asla beraberlik için oynamayacağız, finallere başladığımızda söylediğimiz gibi 3'te 3 yapıp Süper Lig'e yükseleceğiz. 2 maçımızda iyi oyun oynadık, güzel futbol izlettirdik. Özellikle ilk maçta Adanaspor karşısında fevkaladeydik, Karşıyaka maçında daha dikkatli oyun oynadık. Altay maçı stratejisi yüksek olacak. Hak eden kazansın diyorum ama Süper Lig'e en yakın takım Konyaspor, şehrimizde hazır" dedi.

Tüm Konyalıları Pazar günü oynayacakları Altay maçına davet eden Karapınar, otobüs organizasyonu yapılacağını, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'ın girişimleriyle ek uçak seferlerinin konulduğunu dile getirdi. Karapınar, "Bizi diğer maçlarda yalnız bırakmayan Konya protokolünün final maçımıza da geleceğini biliyoruz. Taraftarlarımızın destek vermesini bekliyoruz. Kendi özel araçlarıyla gelecek taraftarlarımız Olimpiyat Stadında park sorunu yaşamayacak. Son 90 dakikada tüm taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 16:29:04
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 19:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?