6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor top başı yaptı

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanda Sivasspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular koşu ve açma-germe hareketleriyle çalışmayı tamamlarken, diğer futbolcular ise top tekniğine dayalı çalışmanın ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenman tempolu koşu çalışması ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmana sakatlığı süren Koray İçten ile birlikte arka adalesinde ağrıları
bulunan Fahri Tatan ve Sivasspor maçında ayağına aldığı darbe sonucu ağrıları oluşan Mustafa Er katılmadı.

Tecrübeli futbolcu Erhan Albayrak, Sivasspor maçından istedikleri sonuçla dönemediklerini söyleyerek, "3 haftada iki kez Sivas'a gidip iki maçı da kaybetmek, onun ardından Denizlispor ile kupada kaybetmek çok güzel bir şey değil. Ama hayat devam ediyor. Bundan sonraki maçlara bakmamız gerekiyor. Sivasspor maçında bir istek de yoktu. Mücadele vardı, ama kazanma arzumuz yoktu. Sivasspor maçından ders alarak Kayserispor maçında daha iyi oynamalıyız. Lige baktığımız zaman alt sıralardaki takımlar yaklaşıyor. O yüzden bu maçlar çok zor, ama kazanmalıyız. Kendi sahamızda zorluk çekiyoruz. Bunu Kayserispor maçıyla kapatmamız lazım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 16:06:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?