6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konyaspor transferi kapattı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor transferi kapattı.

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Özer, 3. kamp döneminin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, "Takımımızın yaptığı maçların bazılarında galibiyet, bazılarında mağlubiyet, bazılarında ise beraberlik aldık. Ancak hazırlık maçlarında takımda uyum arandığı için fazla sonuca bakılmıyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Pazar günü de Bursaspor ya da Kayserispor ile bir hazırlık maçı daha yaparak Konya'ya döneceğiz. Daha sonra bir kaç günlük iznin ardından tekrar Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde lig hazırlıklarımıza devam edeceğiz" dedi.

Konyaspor olarak transferi kapattıklarını dile getiren Ramazan Özer, "Yönetim olarak çok iyi bir forvet oyuncusu almayı istiyorduk. Ama acele bir transfer yapmak istemedik. Zaten transfer komitesi olarak kesinlikle futbolcu izlenmeden transfer yapılmayacağını söylemiştik. Hocamız yapılan transferleri gerekli buldu. Ligde yapmak istediklerini bu mevcut kadro ile yapabileceklerini söyledikleri için transferi kapattık. Ama bütçemize uygun çok iyi bir forvet oyuncusu denk gelirse alınabilir diye düşünüyorum" diye konuştu.

15 Ağustos'ta açılış gecesi düzenleyeceklerini söyleyen Ramazan Özer, "500 kişilik bir davetiye hazırladık. Konyaspor'u sevenlerin katılımıyla bir açılış gecesi düzenleyeceğiz. Gecede Konyaspor yönetiminin göreve geldiği zamandan bu yana yaptıkları ve yapmak istedikleri açıklanacak. Daha sonra bazı çekiliş ve açık attırmalarla Konyaspor sevenlerinden biraz yardım toplamayı amaçlıyoruz. Gecenin sonunda ise Ebru Gündeş konseri olacak. Ertesi gün ise Feyenoord ile son hazırlık maçımızı oynayarak artık ligde oynayacağımız Ankaragücü maçını bekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 11:50:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?